Tjejkväll hos mig !

Nu tänkte jag göra en riktigt rolig grejs , för ALLA tjejor som vill !

Har en kompis som säljer massa roligt , som smink , sexleksaker , kläder ( lite hottiga) , rakningsprodukter , lusthöjare , aa u name it ! Hon säljer väldigt mycket blandade saker.

Inge köpstvång , men ha gärna med lösa pengar ifall det skulle vara så att ni hittar något roligt ni vill köpa.
Går också att betala i efterhand, men då får ni ju också produkterna när ni betalt.

Detta kommer att hållas hemma hos min ( VALLENTUNA ) ..
Kommer bjudas på lite tilltugg , välkomstdrink och det hela tänkte jag att vi ska avsluta på krogen ( för de som vill).

Sätter ingen datum ännu , för jag vill se först hur många som är intresserade ..
Skriv antingen på bloggen , eller på facebook om ni är intresserade . Ta gärna med en tjejkompis eller två =)

Vi hörs mer ang detta sen så, puss !

Ingen Theodor hemma ..

Theo sov ju hos sin pappa i natt och det ska han göra i natt med. Han är ju sjuker och kan inte gå på dagis i morgon så vi sa att han lika gärna kunde stanna hos S tills i morgon då..

Men FY sjutton vad det känns tomt, jag känner mig helt lost utan honom .
En natt går bra , men två nätter är bara en för mycket känns det som! Men jag måste börja vänja mig vid det för  snart ska han ju vara hos S varannan helg riktigt ordentligt.

Sen behöver man ju faktiskt lite egen tid också , och jag försöker verkligen ta min ensama tid till att koppla av och bara mysa runt hemma för mig själv och inte göra så mycket alls. Men oftast så slutar det med att man har besök iallafall , för jag tycker verligen inte om att vara ensam hehe!

I dag vaknade jag typ halv 10 , vilket är vääldigt ovanligt måste jag säga!
Sedan satt jag och kollade lite tv, pilla lite på datan, damsög och dammade osv ..
M och hans kompis kom hit och satte ihop en säng Theo fått efter M´s son , sedan kom lilsis och hennes kompis och de är fortfarande här och håller mig sällskap =)
Vi bakade munkar , de vart lite torra men riktigt goda ändå :) !

Ikväll blir det bara mys hemma , tv , tända ljus och kanse ett varmt bad..
Älskar <3 hehe


Fredagsmys och jobblördag !!

Igår var det fredagsmys , mycket mysigt =)
Sov dock ingenting på hela natten då Theo var jätte förkyld och knappt kunde andas , så han vaknade var 5e minut och var ledsen , rikigt jobbigt för honom stackaren!

Ikväll ska jag jobba 16.00-06.00 , wiho .. ska bli riktigt skoj haha fast önskar jag kunde sovit lite nättre i natt =) !

Vi hörs senare ;)

Kvälls fix !

Har fixat och donat lite här hemma nu , böt gardiner och duk i köket. Satte upp ljus i hela lägenheten , gick ut med soporna , diskade , slängde in en tvätt osv osv.. Börjar man fixa en sak kliar det i fingrarna så man fortsätter , speciellt när man är ny inflyttad för då hittar man små detaljer att fixa med hela tiden , inte sant? =)

Nu sitter jag iallafall och kollar tv med min bror , ska nog vara lite social nu =)

kram

En sväng till Ikea <3

Pappa kom hit på middag efter jobbet sitt , och jag självaste mästerkocken hade gjort en jätte god wok till honom.
Sedan fick jag den otroligt härliga idén att åka till ikea för att köpa bord och stolar till Theos rum , har velat göra det hela veckan men har liksom inte fått plats på schemat.

Så nu har han fått ett blått fyrkatigt bord från serien `` mammut´´ och så fick han 3 gröna pallar i samma serie. Tyckte det var lite roligare att blanda färger , ser lite gladare ut =) !
 Nu tycker jag hans rum är riktigt fint , fattas fortfarande lite smågrejor men ingenting jätte viktigt.

Snart är det fredag =)

Kram


I morgon är det Fredag <3

I morgon är det fredag och jag skulle egentligen jobbat med det blev inte så.

Istället blir det en lugn och skön hemma kväll med Min prins och så ska vi få besök utav en kompis och hans son , så det blir tacos till middag sen får vi väl se hur resten utav kvällen ser ut , det skiljer några år mellan barnen så vet inte hur pass de kommer leka med varandra , vad tror ni?
En 1 åring och en 5 åring , leker dem tillsammans tror ni?

På lördag blir det jobb , huu .. Ni kommer bli chockade nu , jag jobbar 16.00-06.00 alltså natten mellan lördag och söndag. Men det är lugnt E-type ska spela på jobbet och sen skulle det vara ngn liknande mingel efteråt om jag inte uppfatta det fel. Så med E-type i öronen och lite kaffe ska jag nog pina mig igenom natten =) wiho . Jag gillar faktiskt att jobba , tycker det är kul !

Gud vad jag sitter och svamlar om tråkiga saker , jag har väldigt långtråkigt nu ..
Bara 40 min kvar , sen hämta mitt lilla hjärta på dagis !

Tänkte jag ska knäppa lite bilder på mig och prins ikväll, det var ju ett tag sen . Vad tycker ni om den idén ? :)

Kram sålänge ..


<3

Blir så glad att folk uppskattar att man börjat blogga igen , tack ni söta ! :)

Theo är på dagis ..

I morse vaknade min prins halv 7 och gav mig en stooor puss på munnen ( han fick sova brevid mig inatt ).
Finns det något mysigare än att vakna med son på toppenhumör och däremot få en stor puss? Jag tror inte det =)

Iallafall ,morgonen var lugn och skön och jag fick tom ducsha i lugn och ro utan att höra gnäll från Theo , så skönt !
Efter duschen så satte vi oss och borstade tänderna tillsammans vilket är något som Theo älskar att göra , han kutar in i badrumet när jag säger att vi ska borsta tänderna , lilla hjärtat !

När vi kommer till dagis är alla ungar ute och de ska ha utelek på morgonen , vilket jag tycker är skitbra.  Theo sprang runt och jagade bollar , gungade med den också nya killen Mio , åkte rutchkana och hade riktigt roligt. Jag blir så lycklig när jag ser honom för då inser jag att jag kan vara lugn , han kommer ha riktigt skoj på dagis !
Efter en 20 minuter säger dagisfröknarna åt mig att gå hem. De vill se hur Theo reagerar när jag går och hur vidare han klarar sig utan mig på dagis. Skrämmande , men skönt :). När jag skulle säga hej då reagerade han knappt , lilla busungen kollade knappt åt mig haha !

Nu ska jag alltså vara hemma , helt själv fram till kl 15.00 för att sen hämta lillabus på dagis.
(om det inte skulle vara så att Theo blir jätteledsen, då skulle dem ringa efter mig) .

Såjag ska väl försöka sysselsätta mig med något nu , kanske en kaffe?!

Hej så länge ..


Nu ska jag börja blogga ordentligt igen =)

Har varit så mycket att stå i , har fixat lägenheten , jobb osv osv.. Sen har jag ju bott hos min far ett tag så har inte haft någon data där.

Men nu har vi en ny fräsch start ! Jag har börjat jobba , Theo har börjat på dagis , Vi har flyttat in i våran lägenhet och Theo är hos sin pappa varannan helg . Ni hör ju själva , allt har löst sig =) ! Bara man ligger i lite så löser sig allt i slutändan. Jag är så lycklig just nu, även om inte allt är fixat. Lägenheten är inte riktigt klar ännu , vi har massa småfix här och där. Men jag ser resultat komma ur min envishet , och det gillar jag starkt ! =)

Jobbet är skitkul , även om jag bara jobbat några pass så känner jag att det är riktigt kul ..
Jag jobbar på Clarion sign i stockholm ( HOTELL) , där jag gör lite allt möjligt ..
Nu har det blivit plock och fix på så kallade ``Mingel´´ och snart ska jag väl börja jobba middagar också , riktigt kul .
Lite smånervöst i början sådär, men det är det väl alltid när man kommer till nytt ställe, nytt folk och massa nytt att lära sig?

Angående Theos dagis , så går det jättebra ! Han har jättekul när vi är där, även om han inte leker jättemycket med dem andra barnen så ser man att de påverkar honom , han verkar mycket större när vi är där än när vi är hemma. Han gör saker som de lite större barnen gör , han härmar deras rörelser på sångstunden osv .. Man märker att han bara njuter utav att glida in på dagis. Han äter riktigt bra på dagis också, vilket vi har haft problem med hemma . Inte mängden mat utav just hur han äter . Det brukar vara kladd gånger 1000 hemma, golv, väggar , i örat och verkligen ÖVERALLT ! 
Så kommer vi till dagis och Theo plockar upp sin sked och äter som en stjärna , hur grym är inte han då?
Hell ye , kände mig så stolt över att vara hans mamma :D ! Så det går riktigt bra på dagis och jag tror han kommer älska det ! Gryma dagis fröknar också , helt underbara !

Lägenheten är som sagt inte helt i sin ordning ännu , vi har massa fix och trix kvar .. Min kusin har sina saker kvar här , men kommer viken dag som helst och tömmer . Jag är nästan klar med Theos rum , det ända som fattas är hans byrå som han ska ha + lite leksaker som är kvar hos mormor. Sen blir det ju lite uppsättning utav tavlor , hyllor , lampor , gardiner osv .. Småfix helt enkelt . Men ska förska hinna med det nästa vecka !

Nu ska jag börja fundera på vad prins ska ha till middag , min duktiga lilla kille som äntligen äter så bra att jag slipper slita fram skurborsten efter varje måltid ! Wiho ..