Sjuk :(

Är hemma och mår inte så bra faktiskt, har ont i huvudet och i halsen så det är något sjukt !
Ringde Mvc i dag också för jag blöder så mycket näsblod nu när jag är gravid, och jag har blivit så trött nu igen så ska kolla om jag har järnbrist och kanske behöver järntabletter eller så. Annars är det bra med mig , är glad så glad hela tiden :) .. Tråkigt bara att man är så trött ,  man orkar ju knappt göra något.. Skulle helst av allt puffa upp kuddarna i soffan och bara mysa till det med en film och massvis med godiis , en riktigt läskig film eller en komedi det är de filmerna jag gillar mest.
Tråkigt nog glider jag isär med mina kompisar, som vi nu ligger på SÅ olika plan i livet.. De tycker inte det är så kul att umgås med mig längre verkar det som, annars hade de hört av sig lite oftare kanske? Aa jag vet inte, vad jag märkt på andra mammor eller blivande mammor som jag pratat med så är det här ett problem hos de flesta, är man inte gravid så skiter man väl fullständigt i muttverkar, ömma bröst, ryggont och hur de känns när ett barn sparkar.. Allt de tänker på är festa och slippa lyssna på tråkiga människor som jag. Men vad de glömmer bort är att nu som gravid, även om jag är världens lyckligste över min son så känner man sig så jävla ensam under den här tiden, Svårt för er att sätta er in kanske, men man känner sig sjukt ensam.. Men men, kan man umgås eller bara ringa sin vän för att hon är gravid, då är frågan hur mycket vän man är . 

Lollo

Vecka 18 ! <3

Bilden är tagen i v.18 ( Är nu i v.20+0 )
                                                                                                                                                     
                        


Theodor Max Joachim C.L <3

I torsdags var jag på första ultraljudet och det var helt otroligt, Fick veta att det var en liten kille jag ska ha :) Jag vart jätte glad, det kändes jätte konstigt att se han ligga där inne och sparka och ha sig,  men det var helt fantastiskt och jag är så lycklig ! Jag har bestämt namn nu, eller det bara vart Theodor :) Det kändes bara så rätt på en gång, Så han ska heta Theodor Max Joachim Lindberg :) Sjukt fina bilder jag fick med mig från ultraljudet, man ser allt så tydligt.. Lilla näsan, hans små läppar och lilla foten som jag har en så fin bild på :) .. Nu har han börjat sparka så jag känner det tydligt oxå, han sätter igång på kvällarna när jag vill sova, hehe ..

/ Världens Lyckligaste Lollo