Riktig myskväll !

Kom hem efter att ha legat hos mamma helt utslagen efter att ha haft den värsta migränen någonsin tror jag , fy det var verkligen hemskt !

Min prins och hans pappa kom hem precis samtidigt . De hade varit och badat tillsammans med min lillebror , och gissa om min lilla son var helt utslagen när han kom hem?! Jo tack , fick en liten flaska välling och slocknade på två sekunder ! Fick väcka honom efter en halv timme , hade han fått sova så länge han hade velat kommer han aldrig somna ikväll !

Myste lite i soffan med saft och pepparkakor ( försöker äta upp julen så vi slipper den snart ) och gissa om jag hade saknat att mysa med honom , vi har ju inte träffats sen i fredags eftersom jag var i enköping hos Ronja!

Efter mysstunden i soffan började jag och Theos pappa fixa och dona lite här hemma, tog bort alla julsaker och fixade nya gardiner och massa fint i fönstrerna istället för de tråkiga ljusstakarna som jag blivit så trött på, och eftersom vi redan börjat städa så tog vi tag i lägenheten ordentligt och städade rätt noga. Theo hjälpte till och dammsög och skurade golvet , han gick samtidigt runt och sa att han var jätte duktig. Klart han var duktig <3

Efter det ställde jag mig och gjorde taccos , njamn! Åt mig riktigt mätt och Theo tyckte det var lite svårt att äta mat ur ett bröd , men självklart skulle han göra det eftersom vi gjorde det :) !
Efter maten kom Theos mormor, moster , morbror och mormors man peter över på en kopp te. Theo blev överlycklig och fick rikligt med energi och var helt speedad, sparng runt och skratta som en tok , dansa osv osv..

Nu sitter både jag och Theos pappa , vid en varsin data och kollar på hundar <3 Sugna tihihi , men jag är inet så säker på att jag kommer lyckas övertala honom till att skaffa hund!

Nu ska jag fixa , vika lite tvätt sen lägga prins ! <3


Kommentarer
Patricia, Snart tvåbarnsmorsa <3

Jag kan bli extra mamma till voven isf, säg det till S!! :D haha



Blogg: http://popblogg.nu
2011-01-11 @ 13:45:27




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback