Jävla tidig morgon ..

Vaknade utav min lillasysters ringklocka , not nice !! Somnade om men vaknade utav att pappa knackade på dörren och lämnade av min lillbror här ( de har så nära till skolan då ) .. Det lät som fan när han kom in och jag undrade vad fan han höll på med men jag hade glömt bort att han hoppar på kryckor haha !!

Slumrade till igen men vaknade efter 30 sekunder utav att min älskade son började klättra på mig , så då var det ju bara att gå upp. Byta blöja, hänga tvätt och sätta sig här såklart ( Theo vill alltid vakna till lite innan han äter ) vilket är väldigt skönt för då hinner man själv vakna till liv först :)

Sedan kom mitt första irritationsmoment denna morgon , Min Lillasyster !!! Som alltid snor mina kläder , och är superduktig på att aldrig lämna tillbaks dem !!! Vi var och handlade kläder för ett tag sen och då sa vi att vi skulle dela på allt eftersom vi har samma storlek, men hon har fortfarande inte betalat men ändå använder hon fortfarande allt.. Andas in och ut , jävla irriterande !!

Nu ska vi äta frulle =)
puss


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback