Skitväder !!

När jag vaknade i morse och kollade ut genom fönstret ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om , men Theo ville annat så vi gick upp =) Men jag är så trött på sådana här dagar med fult väder så jag ska vara inne hela dagen , ha en mys dag . Kanske dammsuga och skura golven , kan behövas . Men Theo kommer förmodligen komma ut en stund i dag iaf , det är pappa dag i dag med så s kommer hit vid 13. Då ska jag passa på att vika/hänga tvätt, packa inför ikväll ( vi ska till mor min ) , så jag passar på att göra allt det när jag kan ha full fokus på det =) .

Om 5 min ska jag ringa ner till BVC . Theo är fortfarande jättehård i magen efter att jag bombat honom med catrinplommon , messmör , allt allt allt ..Så jag ska ringa och säga att de får skriva ut , ja vad det nu hette . Någon sörja som ska göra magen bättre iaf ! klarar inte av att se att min prins har så ont varje gång han ska göra nummer 2 längre.

Nu är det bara 7 dagar kvar innan vi åker till Göteborg , Till Teresa & Melwin <3 .. Åå som jag längtar !!
Ska bli riktigt kul att träffa Jemilia och hennes son Leon också , de verkar super mysiga de med!

Nu ska jag lägga mig och ta en powernap med min älskade lilleprins som börjar gnugga sigi ögonen och se lite trött ut..

Hörs sen mina vänner , Tjing !

Gillar er som läser min blogg ;) Tack och puss !!

Kommentarer
MalinW

Hej!! Vet inte om du minns mig, men jag var trogen läsare av din blogg typ i höstas...men sen "tappade" jag bort dig i bloggvärlden :(



Nu är ja tillbaka igen o måste säga att din blogg är jättefin! Och va stor prinsen har blivit, sååå söt!!



Kram på dig!



2010-04-21 @ 13:43:45




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback